S jídlem je to jako s byznysem. Musí být funkční a praktický. Na obědy tedy Pavel Včela chodí do podniků, v nichž dostane dobrou kvalitu za slušnou cenu a nemusí na ni dlouho čekat. V Jihlavě, kde žije a kde má balíkový přepravce GLS hlavní české překladiště, rád zajde na polední menu do Smíchovské restaurace nebo vyrazí za město do vyhlášeného podniku U Lyžaře nedaleko skiareálu Šacberk.

Pokud je na jednání v Praze, obvykle se na jídlo zastaví cestou domů v některé z průhonických pizzerií nebo dá na doporučení. Jako v našem případě, kdy si nechal poradit od kolegy a vybral středomořskou restauraci Meze v Karlíně. I když název odkazuje k malým různorodým chuťovkám, které si jižani dopřávají se sklenkou vína, vybrali jsme si každý své jídlo. Pavel Včela vepřovou panenku z poledního menu, já steak z tuňáka ze stálé nabídky.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se