„V rámci tzv. one-roof konceptu stěhujeme naše ultra-fresh platformy – zeleninu, maso a ryby -, které jsme měli u třech různých logistických firem, do skladu našeho hlavního logistického partnera HOPI v Jažlovicích. Očekáváme od toho, že se nám zvýší kvalita a zejména v Praze, kterou cítíme jako hlavní část trhu, se nám zvýší dostupnost a dojezdy na prodejny,“ vysvětluje David Boháč, head of delivery společnosti Makro.
Nejprve se stěhuje sklad masných výrobků, poté budou následovat ryby a poslední bude zhruba v červnu zelenina.
Makro Cash & Carry v Česku povede Guillaume Chene. Vystřídá Axela Hluchyho - čtěte ZDE
„Pak budeme mít pod jednou střechou všechny tyto pro nás nejdůležitější kategorie. Je možné, že se v budoucnu rozhodneme, že tento sklad využijeme ještě víc. Mohli bychom tyto tři skupiny zboží kvůli dalšímu zlepšení čerstvosti distribuovat koncovým pražským zákazníkům přímo z Jažlovic,“ říká David Boháč.
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo odborného magazínu Logistika
Radek Novotný
Logistika č. 2/2025





