„V rámci tzv. one-roof konceptu stěhujeme naše ultra-fresh platformy – zeleninu, maso a ryby -, které jsme měli u třech různých logistických firem, do skladu našeho hlavního logistického partnera HOPI v Jažlovicích. Očekáváme od toho, že se nám zvýší kvalita a zejména v Praze, kterou cítíme jako hlavní část trhu, se nám zvýší dostupnost a dojezdy na prodejny,“ vysvětluje David Boháč, head of delivery společnosti Makro.
Nejprve se stěhuje sklad masných výrobků, poté budou následovat ryby a poslední bude zhruba v červnu zelenina.
Makro Cash & Carry v Česku povede Guillaume Chene. Vystřídá Axela Hluchyho - čtěte ZDE
„Pak budeme mít pod jednou střechou všechny tyto pro nás nejdůležitější kategorie. Je možné, že se v budoucnu rozhodneme, že tento sklad využijeme ještě víc. Mohli bychom tyto tři skupiny zboží kvůli dalšímu zlepšení čerstvosti distribuovat koncovým pražským zákazníkům přímo z Jažlovic,“ říká David Boháč.