V potravinářském a nápojovém průmyslu je jedním z nejdůležitějších požadavků sledování doby trvanlivosti, což spolehlivě zajišťuje uplatnění principu FIFO (co se dříve zaskladní, dříve se odebere), datum exspirace a šarže jsou tedy stoprocentně pod kontrolou. Další výhodou skladování na spádových regálových systémech je také bezprostřední přístup k položkám, což zajišťuje vysoký stupeň flexibility a rychlejší vychystávání. Ve srovnání se statickým skladováním může být doba vychystávání až o polovinu kratší.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 70 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo odborného magazínu Logistika
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Logistika č. 2/2025





